Duvkullen, Linköping

Tennstigen 5

Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 158 + 106 kvm
  • Kedjehus
Högstbjudande 5 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Karaktärsfull och påkostad fastighet i attraktiva Duvkullen

Nu kan vi äntligen presentera ett karaktärsfullt kedjehus med ett fantastiskt fint läge beläget i Duvkullen. Här omfamnas ni av lugn och grönska tack vare ett insynsskyddat läge som bidrar till en rogivande atmosfär. Njut av faktumet att ha en egen trädgård som ligger fint inbäddad i en härlig miljö. Huset har kvaliteter som rymliga sociala ytor, ett stort dubbelgarage och gott om ljusinflöden.

Här bor ni i ett lättskött hus med totalt fem harmoniska sovrum, ett stort socialt vardagsrum med gott om yta för umgänge och mysig eldstad samt en matdel med stora fönsterpartier som borgar för ett härligt ljusinflöde. Stilfullt kök med bänkskiva i sten och rostfria vitvaror. Vidare finner ni ett helkaklat duschrum med dubbla handfat och gästtoalett som nås via entrén. I källarplan finner ni en tvättstuga, stor gillestuga, sovrum samt gott om förvaringsutrymmen i form av flertalet klädkammare och garderober. Stor helkaklad spaavdelning utrustad med dusch och badkar. Huset präglas av vackra originaldetaljer så som stengolv i entrén, fina fönsterbänkar i gedigen sten samt vackra trägolv.

I populära Duvkullen som är belägen mellan Johannelund och Ekholmen bor ni nära fantastiska grönområden och promenadstråk längs med natursköna Stångån. Till city tar ni er lätt med en cykeltur på ca 10-15 min alternativt med bussar som ni når på 5 minuters promenadavstånd. För barnfamiljen finns flera förskolor endast några minuter bort samt låg- mellan- och högstadieskola i närområdet. Ekholmen centrum med dess breda utbud av livsmedelsaffärer, bibliotek, shopping, apotek, systembolag och restauranger finner ni i närheten. I Ekholmen och Johannelund finns även vårdcentral, barnavårdcentral samt Folktandvården i Ekholmen .

Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

Boka visning

  • Förhandsvisning! Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Duvkullen, Linköping

Tennstigen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.