Berga, Linköping

Kärnmakaregatan 12

Såld
  • 125 + 19 kvm
  • Radhus

Tilltalande kedjehus med fantastisk tomt

Med ett superbt läge i familjärt villaområde finner ni detta trevliga 60-talsradhus i ett plan på generös yta med vidbyggt garage och en väl tilltagen tomt med privat känsla.

Huset har en smart planlösning med en total boyta om 144 kvadrat med fyra sovrum, ett rymligt kök i modernt utförande, ett socialt utformat vardagsrum, ett fräscht, helkaklat badrum, separat gästtoalett och tvättstuga. Hela huset präglas av genomgående fräscha ytskikt och fina ljusinsläpp. Ett perfekt boende att flytta in i och börja trivas direkt från första stund.

Trädgården är lummig och väl omhändertagen och erbjuder fina möjligheter till odling och aktivitet. Solen träffar framsidan på första halvan av dagen och eftermiddags- och kvällssolen strålar in på husets baksida. Tomten är avskärmad med staket som går längs med tomtgränsen och ger access till allmänning på baksidan via grind. Det finns en fin altan under tak med utgång från hallen och sovrummet samt ett förråd med god förvaringskapacitet för trädgårdsredskap m.m. Förrådet innehåller även en mindre jordkällare med access innefrån förrådet.

Berga är ett attraktivt villaområde med direkt närhet till skolor och förskolor och cykelavstånd till stadens stora arbetsplatser såsom LiU, US och SAAB. På fina cykelvägar, bl.a. utmed Tinnerbäcken tar man sig även snabbt ner till stadskärnan. Här bor man även med närhet till matbutiker, restauranger och övrig service. I denna del av Linköping bor man även med direkt närhet till Tinnerö eklandskap och Vidingsjö motionscentrum där man i vackra skogsmiljöer hittar rekreationsmöjligheter året om.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna