Berga, Linköping

Stallmästaregatan 103

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 130 + 15 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 3 395 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Optimalt planerat radhus i på lugn återvändsgata

I barnvänligt villaområde i Södra Berga finner vi detta välplanerade radhus i två plan med generösa ytor och en påtaglig hemkänsla. Här har nuvarande ägare bott i 38 år och stormtrivts!

Det första du möts av när du kommer hit är en inbjudande utemiljö med ett stort altandäck i perfekt solläge. På framsidan finns en stor garageuppfart samt ett garage och i hörnan bakom garaget finns ett spabad.

När du kliver in i huset möts du av ett stort, inbjudande allrum med stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Den här delen av huset är en utbyggnad som gjordes för att skapa ett stort, socialt utrymme intill köket. Här kan man öppna upp dubbeldörrarna till altanen under sommaren och njuta av livet.

Vidare finns på entréplanet en tvättstuga, ett helkaklat badrum samt två sovrum. På övervåningen finns ett vardagsrum, två sovrum varav det ena är mycket stort och går att avdela till två separata rum. Här finns ytterligare ett badrum med tillhörande bastu. På vinden finns gott om förvaringsmöjligheter. Utgång till husets baksida som utgörs av en liten, lättskött trädgårdsyta med förmiddagssol.

Huset håller en genomgående trivsam interiör och lämpar sig perfekt för barnfamiljen. Här bor man i ett lugnt och tryggt bostadsområde med fina cykelvägar in till stan, fina grönområden och närhet till matbutik och barnomsorg. Lillgårdsskolan, en av de mest populära skolorna i Linköping ligger några hundra meter bort. Goda kommunikationer med täta bussavgångar som smidigt tar dig till övriga staden.

Ett tillfälle att ta vara på - välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Viktigt att du anmäler dig till visningen. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Berga, Linköping

Stallmästaregatan 103

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.