Bankekind, Linköping

Oranievägen 2

  • 5 rum
  • 100 + 100 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 295 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Tilltalande familjevilla med hörntomt och låga driftskostnader

I det mysiga lilla samhället Bankekind, 15 minuter utanför Linköping, finner vi denna välskötta enplansvilla med källare som renoverats löpande på både in- och utsidan det senaste decenniet.

Låt er tilltalas av den fina tomtläget längst ut på hörnet utan någon intilliggande bebyggelse på baksidan. Dessutom är tomten stor och användbar för många olika syften. Det finns ett inglasat uterum, altandäck med pool på baksidan samt ytterligare ett altandäck på framsidan.

Detta är ett mycket välskött hus med en totalyta på 200 kvadrat med två sovrum (kan enkelt avdelas till tre sovrum), ett vardagsrum och modernt kök i öppen planlösning, två helkaklade våtrum med toalett och en källare som inrymmer förrådsutrymmen, bio/filmrum, ett möjligt fjärde sovrum/gästrum, tvättstuga, vinkällare och hobbyrum. Ett väldisponerat boende med genomtänkt planlösning, gott om förvaringsmöjligheter och fräscha ytskikt. Det finns en fungerande eldstad i vardagsrummet som bidrar med värme och mysfaktor.

Nuvarande ägare har verkligen tänkt till och framtidssäkrat huset på bäsa sätt. Det är omdränerat, man har nyligen bytt fönster och tak samt installerat solceller och dragit in fiber. Huset har besiktigats med få anmärkningar och fått energiklass A.

Den stora, lättskötta och barnvänliga trädgårdstomten som hör till huset har stora gräsytor för lek och spring. Det finns ett bra garage samt en förvaringsbod.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Bankekinds samhälle på lugn gata. Skola årskurs F-3 samt förskola ligger inom gångavstånd och allmän badplats i Svinstadsjön finns bara en bit bort. Närmsta busshållplats ligger alldeles intill fastigheten.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Boka visning

  • Viktigt att du anmäler dig till visningen. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bankekind, Linköping

Oranievägen 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.