Bankekind, Linköping

Oranievägen 10

  • 5 rum
  • 103 + 130 kvm
  • Villa
Utgångspris 3 395 000 kr

Drömhem i barnvänliga Bankekind - Perfekt för familjelivet!

Välkommen till ditt framtida hem i eftertraktade och barnvänliga Bankekind, en pärla som endast ligger 15 minuters bilfärd från Linköpings pulserande stadsliv. Detta enplanshus med källare är en sällsynt möjlighet att få bo i ett område som är känt för sin trivsamma atmosfär och vänliga grannskap. Här får du en chans att äntligen hitta ditt drömhem!

Det här huset har verkligen det perfekta läget i Bankekind. Beläget i hjärtat av området, kan du förvänta dig en lugn och fridfull miljö, perfekt för att odla familjelivets skatter. Närheten till Linköping stad gör att du kan njuta av stadslivets bekvämligheter samtidigt som du behåller den fridfulla atmosfären i Bankekind. Med gångavstånd till förskola, kollektivtrafik och badplats är detta verkligen det bästa av två världar. Det är även ett väldigt fint område runt sjön för rekreation samt möjlighet till fiske.
Huset har genomgått en varsam renovering och uppdatering över tid. Varje detalj är genomtänkt och noggrant utförd för att ge dig ett hem som är både funktionellt och vackert. De moderna bekvämligheterna harmoniserar perfekt med husets charmiga och tidlösa karaktär.

Här finns allt en barnfamilj kan önska sig och mer därtill. Med generösa sällskapsytor, inklusive ett rymligt vardagsrum och ett ljust och luftigt kök, finns det gott om plats för alla familjemedlemmar att umgås och trivas. Källaren erbjuder ytterligare utrymme för spelrum, hobbyverksamhet eller ett extra sovrum. Den stora trädgården är perfekt för barnens lek och familjens grillkvällar. Här kan ni njuta av soliga dagar och skapa minnen som varar livet ut.
Det bästa är att detta hem är helt färdigt att bara flytta in i. Du behöver inte oroa dig för renoveringsprojekt eller att göra dyra uppgraderingar - allt är redan gjort för dig. Du kan börja trivas och skapa minnen med din familj från dag ett.

Så missa inte chansen att äga detta fantastiska enplanshus i Bankekind. Det är ett drömhem för barnfamiljer i en drömliknande plats. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett liv i Bankekind!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bankekind, Linköping

Oranievägen 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.