Ånestad, Linköping

Ånestadsgatan 17

Såld
  • 5 rum
  • 87 kvm
  • Villa

Insynsskyddad funkisvilla/Ånestad

Vill du skapa ett riktigt drömboende? Då har du nu chansen att förvärva detta fantastiska och klassiska funkishus som erbjuder en oslagbar charm och karaktär med många originaldetaljer bevarade. Med sitt perfekta läge i populära Ånestad och sin lummiga och insynsskyddade trädgård kvalar detta hus rakt in på topplistan!

Trädgården är ett paradis för trädgårdsälskare, fylld med bla ett magiskt magnolieträd, stora rododendron och här kan du även njuta av egenodlade körsbär.

Hela fastigheten är så gott som orört från 1955 vilket ger er oändliga möjligheter att skapa, bevara eller förnya detta hem.

Läget är optimalt, här bor du med direkt närhet till allt som Linköping har att erbjuda.

Fastigheten är en del av en välskött samfällighet (Tranan) som erbjuder tillgång till en föreningsbyggnad med tvättstuga, festlokal med kök, bastu och två övernattningsrum. Samfälligheten tillhandahåller fastighetsägarna parkeringar utomhus och garage och ombesörjer skötseln av gemensamma ytor kring husen.

Här bor du i ett väldigt omtyckt område med fina omgivningar. Kort cykelavstånd till Linköpings stadskärna och SAAB. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor, bra bussförbindelser och närhet till handel. Ett perfekt område för såväl den yngre som den äldre!

Välkommen hem till Ånestad!

Mer om mäklarna