Ånestad/Fredriksberg, Linköping

Getingstigen 8

  • 94 + 16 kvm
  • Radhus
Utgångspris 3 695 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Påtaglig charm och helt inflyttningsklart med perfekt läge i Ånestad

Här har du möjligheten att förvärva en riktig husdröm i detta uppdaterade radhus som inte bara erbjuder stilfull elegans utan även en oslagbar charm och karaktär. Med sitt perfekta läge i den omåttligt populära stadsdelen Ånestad, presenterar detta hem en unik möjlighet att uppleva det bästa av Linköping.

Detta praktfulla radhus hälsar dig välkommen med öppna armar till en oas av komfort och stil. Den klassiska arkitekturen ger huset en tidlös skönhet, medan detaljer som nyare fönster och rena linjer skapar en modern känsla. Huset är som skräddarsytt för den som söker något utöver det vanliga, en pärla med en själ som genomsyrar varje rum. Hela fastigheten är renoverad och uppdaterad från sitt original från 1957. Här välkomnas du av en öppen, ljus och luftig hall som ansluter till hela nedre plan och hallen har platsbyggd förvaring. Nedre plan bjuder också på ett helt nyrenoverat badrum med tvättavdelning, nyrenoverat lyxigt kök med stort skafferi och utgång till den soliga fina altanen och husets baksida. Här finns också ett extra rum och maskinrum med förvaringsmöjligheter. Övre plan rymmer två sovrum, ännu ett nyrenoverat badrum och ett stort vardagsrum med stora fönsterpartier mot baksida.

Läget är oslagbart, här bor du med direkt närhet till allt som Linköping har att erbjuda. Staden ligger bokstavligt talat vid din tröskel, och du kan enkelt utforska dess pulserande centrum, kulturella evenemang och restauranger. Samtidigt erbjuder den privata naturtomten en rofylld reträtt. En plats där du kan koppla av och njuta av naturens skiftande skönhet året runt.

Möjligheten att äga detta klassiska radhus i Ånestad är en chans som sällan kommer. Ge dig själv förmånen att uppleva det bästa av både stadsliv och natur, att bo i en bostad som inte bara är ett hus utan en levande del av Linköpings historia och framtid. Kontakta oss nu för att boka din visning och upptäck allt detta underbara hem har att erbjuda.

Välkommen hem till Ånestad!

Boka visning

  • Bokad visning, anmäl er via hemsidan. Varmt välkomna

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ånestad/Fredriksberg, Linköping

Getingstigen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.