Skärkind, Linghem

Skärkind Eggebylund 3

  • 3 rum
  • 60 + 31 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 495 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

"Lantlig pärla med rejäl grönskande trädgård och stor dos bevarad charm!"

Varmt välkommen till Skärkind Eggebylund 3 och denna lantliga pärla med rejäl grönskande tomt och stor dos bevarad charm belägen strax utanför Gistad. Denna 1,5-plansvilla med anor från tidigt 1900-tal charmerar med sin klassiska falurödfärg, vita knutbrädor, spröjsade fönster och farstukvist. Huset genomgick en tillbyggnad 2004 med nytt allrum, tvättstuga och duschrum.

Insidan disponerar på entréplan ett praktiskt kök med skafferi och bevarad järnspis, vardagsrum med kakelugn, allrum med utgång till altan, förråd, tvättstuga samt duschrum. På övre plan återfinns ett sovrum, helkaklat duschrum samt arbetsrum.

Vidsträckt grönskande trädgårds- och skogstomt med odlingslådor, växthus, frodiga buskar och hönshus. På tomten finns även ett isolerat gästhus med el indragen.

Endast ca 15-20 minuter till både Norrköping och Linköping.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Vänligen boka in dig på visning via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Övre plan
    Övre plan

Skärkind, Linghem

Skärkind Eggebylund 3

  • OBS: Fastigheten saknar giltiga och utmätta tomtgränser. Detta innebär att det inte går att fastslå exakt vart tomtgränserna för denna fastighet går. För att fastställa tomtgränser och få dessa juridiskt gällande krävs en faktiskt uppmätning och lantmäteriförrättning. Tomtkartan som finns bifogad under "Bilder och Dokument" visar ett flygfoto på ungefärliga tomtgränser men är inte juridiskt gällande eller faktiskt utmätt. Vid bostadshuset finns carport och en förrådslänga som nuvarande ägare har nyttjat, vi
    OBS: Fastigheten saknar giltiga och utmätta tomtgränser. Detta innebär att det inte går att fastslå exakt vart tomtgränserna för denna fastighet går. För att fastställa tomtgränser och få dessa juridiskt gällande krävs en faktiskt uppmätning och lantmäteriförrättning. Tomtkartan som finns bifogad under "Bilder och Dokument" visar ett flygfoto på ungefärliga tomtgränser men är inte juridiskt gällande eller faktiskt utmätt. Vid bostadshuset finns carport och en förrådslänga som nuvarande ägare har nyttjat, vi

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 1 495 000 kr