Linghed/Hökviken, Linghed

Hökviken 65

REDO™ Besiktigad
  • 5 rum
  • 111 + 106 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 550 000 kr

Charmig villa med källare, dubbelgarage, stor trädgård och sjöutsikt i Hökviken, Linghed

Denna fastighet förbereds för försäljning!

Välkommen till Hökviken 65 i Linghed, och denna rymlig villa med 5 rum och kök, belägen i den charmiga byn Hökviken, där det natursköna läget vid Svärdsjön erbjuder en harmonisk och avkopplande miljö. Området präglas av närhet till naturen, med skog och sjö alldeles intill, vilket skapar perfekta förutsättningar för friluftsliv, bär- och svampplockning samt fiske. Här kan hela familjen njuta av en aktiv livsstil i en idyllisk landsbygdsmiljö.

När du stiger in genom huvudentrén välkomnas du av en hall med plats för avhängning. Till höger om entrén finns en trappa som leder upp till en rymlig vind, delvis isolerad och med potential att inredas till ytterligare sovrum eller annan användbar yta. Vardagsrummet är stort och ljust, där ljusinsläppet från det generösa fönstret ger rummet en härlig atmosfär och fin utsikt över sjön. På denna sida av huset finns tre rymliga sovrum med garderober som erbjuder förvaringsmöjligheter.

Köket, som renoverades 2013, erbjuder gott om förvaringsutrymme samt plats för matbord och stolar. Härifrån leder en dörr ut till en stor altan med en vidsträckt utsikt över Svärdsjön, perfekt för morgonkaffet eller middagar. Vidare finns ett sovrum, som idag används som arbetsrum, samt ett badrum med badkar som ger möjlighet till avkopplande stunder. På den här sidan av villan finns även en sidoentré med en liten hall.

I källarplanet hittar du en mysig gillestuga, idealisk som TV-rum eller spelrum. Här finns även en rymlig tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättho samt en duschkabin. Dubbelgaraget ger gott om plats för både bilar och förvaring. Vidare finns en stor matkällare och förrådsutrymmen.

Utomhus erbjuder den generösa trädgården möjlighet att plantera blommor och låta barnen leka fritt.

För dig som söker service och bekvämligheter ligger Svärdsjö bara en kort bilresa bort. Där finns mataffär, en pizzeria samt goda förbindelser till närliggande orter. För den som vill ha en trevlig utflykt ligger även Trollnäs Gårdshotell, med sin uppskattade restaurang, bara 3 km från bostaden, ett utmärkt val för en middag eller en helgutflykt.

Detta är ett hem med stor potential, vare sig du söker ett permanent boende eller en fritidsbostad.

Varmt välkommen att lämna din intresseanmälan redan nu.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Linghed/Hökviken, Linghed

Hökviken 65

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.