Ockelbo, Lingbo

Hedsjöns fäbodar 300

Såld
  • 3 rum
  • 60 + 40 kvm
  • Villa

Charmig stuga med anor från 1800-talet - en fridfull oas nära Hedsjön!

Välkommen till denna mysiga stuga som är byggd i robust byggtimmer med anor från 1800-talet. Stugan är i ett enskilt läge och inbäddat i naturen. Ca 200m bort från stugan når du den vackra Hedsjön, där du kan njuta av lugnet och den rogivande naturen.

Stugan erbjuder en rymlig hall med stora fönsterpartier som släpper in ett vackert ljus. Köket är utrustat med en kamin och ett praktiskt gasolkök, vilket skapar en inbjudande och funktionell miljö för matlagning och umgänge. Vardagsrummet har en öppen spis och gott om plats för olika möbler. Det rymliga sovrummet har plats för en fullstor säng och andra möbler. Vatten får du från en källa, vilket ger en ren och naturlig vattenförsörjning, och el genereras via solceller på taket.

Tomten är på 1738 kvm och omgärdas av skog, vilket ger en känsla av avskildhet och ro. På tomten finns det en lekstuga, flaggstång och ett gästhus om 40kvm med tre ingångar. En ingång leder till ett sovrum, den andra till en verkstad/förråd och den tredje till ett badrum med duschkabin. Även här finns el från solceller på taket, vilket gör det till en praktisk och självförsörjande lösning.

Båt vid stranden ingår och det mesta av möblerna.

Mer om mäklarna