Lingbo, Lingbo

Kraftvägen 5

REDO™
  • 4 rum
  • 108 + 60 kvm
  • Villa
Högstbjudande 975 000 kr

Charmig enplansvilla med insynsskyddad tomt, solceller och utvecklingspotential i idylliska Lingbo!

Välkommen till denna charmiga enplansvilla med potential att utöka till 1 och 1/2 plan!

När du stiger in möts du av en välkomnande hall som leder vidare in i bostaden. Här finner du två rymliga sovrum och ett fräscht badrum med tillhörande bastu, som nås direkt från badrummet. Utöver detta finns även en separat WC. Köket har nyligen fått nya luckor och erbjuder en funktionell arbetsyta med gott om förvaringsutrymme. I köket finns det även gott om plats för en matgrupp. Vardagsrummet är luftigt och ljust, här når du både den rymliga altanen och ett inglasat uterum. Huset har dessutom en nyligen renoverad tvättstuga.

På taket sitter solceller installerade 2024, vilket ger en energieffektiv drift tillsammans med en frånluftpanna och luftvärmepump som även fungerar som AC under sommaren. Den asfalterade uppfarten ger smidig parkering, och den insynsskyddade hörntomten om 995 kvm erbjuder både avskildhet och trivsel. På tomten finns även en carport och ett förråd som ger gott om förvaringsutrymme samt en charmig grillkåta, perfekt för mysiga kvällar med familj och vänner.

Lingbo är ett lugnt och naturnära område som erbjuder en skön blandning av landsbygdens charm och närhet till bekvämligheter. Här har du nära till både skog och sjö, vilket gör området idealiskt för friluftsentusiaster. Samtidigt är det lätt att nå närliggande orter med bil eller kollektivtrafik, vilket gör Lingbo till en attraktiv plats att bo för både familjer och pendlande yrkesverksamma.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lingbo, Lingbo

Kraftvägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.