Gastorp, Lindome

Holmåkravägen 16G

Såld
  • 4 rum
  • 116,3 + 15 kvm
  • Radhus

Välkommen till Holmåkravägen 16G i Lindome - ett drömboende för familjen!

Nu har du chansen att förvärva ett fantastiskt radhus på populära Holmåkravägen. Detta smakfullt renoverade hem erbjuder 116 kvadratmeter av genomtänkt planlösning fördelat på två plan, perfekt för den moderna familjen.

När du kliver in genom dörren möts du av en stor, öppen hall med generöst garderobsutrymme och ett praktiskt vidbyggt förråd med plats för alla dina saker. Hallen leder direkt in till det nyrenoverade köket som imponerar med sina stilrena ytor, bra förvaringsmöjligheter och en elegant köksö som blir hemmets naturliga samlingspunkt. Här finns även en vinkyl för de speciella tillfällena. Intill köket finner du en fräsch tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. På entréplan finns också en fin gästtoalett.

Det stora vardagsrummet erbjuder plats för både matsalsmöbel och en mysig tv-hörna. Härifrån når du också det ljusa uterummet, perfekt för både vardag och fest. Från uterummet kliver du ut på ett rymligt altandäck i soligt söderläge, en idealisk plats för sommarens grillkvällar. Trädgården är lättskött med en liten gräsplätt och ett praktiskt fristående förråd.

På övervåningen finns tre rymliga sovrum, varav två har utgång till en balkong där du kan njuta av morgonkaffet. Det tredje sovrummet är utrustat med en egen klädkammare för optimal förvaring och plats för klädkollektionen. Här finner du också ett rymligt badrum med dusch.

Som boende i detta område blir du del av en välskött och trivsam samfällighet. Till huset hör dessutom ett garage samt en öppen parkeringsplats, vilket underlättar vardagen och ger extra komfort.

Holmåkravägen 16G ligger i ett mycket barnvänligt område med flera lekplatser och en gemytlig stämning. Nära till vackra naturområden, skolor och förskolor samt utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till Lindome Station och Lindome centrum.

Detta radhus är inte bara ett hem, utan en plats där familjen kan skapa minnen för livet. Välkommen att höra av dig nu och upplev själv all den komfort och trivsel detta boende har att erbjuda!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna