Skillinge, Kungsör

Solrosvägen 15

REDO™
  • 6 rum
  • 158 + 28 kvm
  • Villa
3 495 000 kr

Generös och representativ villa i vinkel

Välkommen till Solrosvägen 15 och denna representativa enplansvilla i vinkel om 158 + 28 kvm, fördelat på 6 rum och kök, varav 4 sovrum. Lugnt belägen i villaområdet Skillinge. Huset erbjuder fantastiska ytor och mycket bra planlösning. Perfekt för den stora familjen med möjlighet till avskildhet eller för den som önskar större representativa ytor. Här finns två badrum, varav den ena med bastu. Dessutom en separat gästtoalett. Här har flera av de stora renoveringarna utförts såsom nytt tak -21, nytt värmesystem -21 och kök -24. Huset karaktäriseras av stilrena och ljusa materialval.

Plan trädgårdstomt med insynsskyddat läge och tät tujahäck som snyggt ramar in tomten. Här finns ett trädgårdsland, växthus, fruktträd och bärbuskar. Dessutom finns ett inglasat uterum och stor altan i bästa syd-västläge. Vidbyggt garage samt dubbelcarport med laddbox för elbil.

Här har man närhet till det mesta så som kommunikationer med både buss och tåg, skola, förskola och livsmedelsbutik. Även närhet till hamnen och bad i Skillingeudd.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Skillinge, Kungsör

Solrosvägen 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.