Strandvägsområdet - Kungsängen, Kungsängen

Fagerlidsvägen 5

  • 9 rum
  • 133 + 130 kvm
  • Villa
Utgångspris 8 995 000 kr

Exklusivt hus på hela 263kvm boyta med garage och närhet till Mälaren & Kungsängens centrum.

Välkommen till detta magnifika hus på hela 263 kvadratmeter bostadyta (133kvm + 130kvm), beläget i kommunens mest exklusiva område. Detta hem erbjuder en unik kombination av lyx, komfort och funktionalitet, perfekt för den stora familjen.
Huset stoltserar med fem rymliga sovrum, varav ett är ett generöst master bedroom med direkt utgång till grönskande baksidan samt den enorma altanen. Stort och luftigt kök, matplats och vardagsrum. Tre helkaklade badrum säkerställer att morgonrusningen flyter smidigt och att alla i familjen har sitt eget utrymme(+ en gästtoalett).
De två eldstäderna skapar en mysig och inbjudande atmosfär under de kalla vintermånaderna, perfekt för avkoppling med familj och vänner. Belägna på vardera plan i huset.(En i vardagsrummet på entréplan och den andra i gillestugan på källarplan). För dig som prioriterar hälsa och välmående finns ett fullt utrustat gym(gyminredning ingår ej) och en lyxig spaavdelning med bastu, dusch och WC, där du kan koppla av och ladda batterierna efter en lång dag. Snyggt och lyxigt inredd lägenhet på källarplan med egen ingång.
Utomhus finner du en bubbelpool, perfekt för avkoppling året runt. Det finns även ett rymligt garage som skyddar dina fordon från väder och vind. Bergvärme installerat i huset.
Läget är oslagbart med gångavstånd till Mälarens glittrande vatten och Kungsängens centrum, där du hittar allt du behöver i form av butiker, restauranger och service. Här bor du i en rofylld miljö med närhet till natur och vatten, samtidigt nära till allmän kommunikation där du tar dig snabbt in till Centrala Stockholm.
Detta är ett hem utöver det vanliga, där varje detalj är noggrant genomtänkt för att erbjuda en livsstil i lyx och bekvämlighet. Besiktning beställd. Välkommen till ditt nya drömhem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Strandvägsområdet - Kungsängen, Kungsängen

Fagerlidsvägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.