Djurgården, Kristinehamn

Myrstigen 5

  • 4 rum
  • 101 + 41 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 195 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Enplans hus med potential, Djurgården!

Välkommen till Myrstigen 5, ett charmigt enplanshus med mycket karaktär och välbevarade originaldetaljer. Huset erbjuder en boyta om 101 kvm och en tillhörande biarea om 41 kvm, inklusive ett varmgarage i direkt anslutning vilket ger extra praktisk förvaring och bekvämlighet. Perfekt för den som söker ett hem med både funktion och charm.

Husets interiör präglas av vackra originaldetaljer som bland annat stavparkettgolvet i vardagsrummet. Det rymliga vardagsrummet får generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och skapar en ljus och trivsam atmosfär, idealiskt för både vardagsliv och sociala sammanhang. Här finns gott om plats för både matbord som större soffgrupp. Boendet rymmer vidare tre sovrum, vilket ger gott om plats för familjer eller den som söker extra utrymme för gäster, kontor eller hobby.

På husets lummiga tomt kan du njuta av både avskildhet och grönska. Här finns ett växthus för den trädgårdsintresserade och en altan under tak, där du kan tillbringa sköna dagar och kvällar oavsett väder. Den privata trädgården erbjuder gott om utrymme för både trädgårdsarbete och avkoppling i en rogivande miljö.

Myrstigen 5 ligger på Djurgården och placeringen är trevlig och praktisk, ett stenkast från Ica-butik, Djurgårdsskolan F till 9, Björkvallens IP - ett underbart område med promenadstråk och motionsanläggning.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Anmälan krävs. Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Djurgården, Kristinehamn

Myrstigen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.