Viby, Kristianstad

Brudastensvägen 5

REDO™
  • 3 rum
  • 52 + 14 kvm
  • Villa

Charm och möjligheter i utkanten av natursköna Viby!

Vackert beläget längst slingrande grusvägar, mjukt inbäddat i grönska och med vyer över öppna åkrar finner vi denna pärla i utkanten av natursköna och populära Viby!
Det här huset passar i alla avseenden, oavsett om du vill bo här permanent eller nyttja bostaden som fritidshus. Invändigt har huset en hel del bibehållen charm med de vackra bjälkarna i taket. Från 2016 och framåt har huset renoverats i olika delar och man har bland annat bytt tak och fasad, satt in nytt kök och renoverat badrummet.
Utvändigt finns en lagom stor, lättskött trädgård med många möjligheter. Vad sägs om ett orangeri eller ett trädgårdsland? Eller varför inte ett härligt trädäck att sitta och njuta av morgonkaffet på?

På Brudastensvägen 5 bor man på lantligt, avskilt läge men ändå med närhet till både Åhus och Kristianstad och dess bekvämligheter. I Viby finns en mycket omtyckt förskola och skola samt en idrottsförening för den som gillar att vara aktiv på sin fritid. Man bor också med närhet till vackra Hammarsjön.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan via hemsidan så återkommer vi när det är dags för visning!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Viby, Kristianstad

Brudastensvägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.