Vä, Kristianstad

Öllsjövägen 5

REDO™
  • 9 rum
  • 154 + 122 kvm
  • Villa

Rymlig 1-plansvilla i etage i Vä!

Välkommen till denna unika och rymliga 1-plansvilla i etage, perfekt för den stora familjen som värdesätter både utrymme och en genomtänkt planlösning! Huset bjuder på hela 5 sovrum, generösa sällskapsytor och ett inbjudande uterum med intilliggande trädäck perfekt för soliga dagar och ljumna sommarkvällar.

När du kliver in i hallen möts du av ett stilfullt klinkergolv i mörk terrakotta, med vattenburen golvvärme. Här finns en gästtoalett till vänster och vidare ner för trappan når du husets källare. Källaren erbjuder en mysig gillestuga med braskamin, perfekt för kalla vinterkvällar, samt ett stort lekrum idealiskt för barnens lek eller för familjens pingis- och biljardkvällar. Här nere finns även praktiska utrymmen som förråd, snickarbod och tvättstuga med dusch och bastu.

På entréplan finner du ett ljust och luftigt allrum med klinkergolv och altandörrar som leder ut till trädäcket, en plats som blir sommarens favorit. Köket, som ligger i direkt anslutning till allrummet, är ett stilrent Ballingslövkök i ek och vitt, med tillhörande matplats där hela familjen kan samlas. Från groventrén når du enkelt det vidbyggda garaget, praktiskt och bekvämt.

Vardagsrummet är stort och ljust, med utrymme för både tv-hörna och matsal. Här kan du bjuda in vänner och familj för middagar och mysiga kvällar. Från vardagsrummet tar du dig ut till ett härligt uterum med klinkergolv och egen eldstad, som i sin tur öppnar upp mot det soliga trädäcket och en insynsskyddad trädgård.

Detta är en villa med många möjligheter, ett hem att växa i och njuta av i många år framöver.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Vä, Kristianstad

Öllsjövägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.