Vä, Kristianstad

Skålahusvägen 7

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 127 + 125 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 995 000 kr

1,5-plansvilla med källare i populära Vä, perfekt för barnfamiljen!

I mysig bymiljö med all tänkbar service inom promenadavstånd ges tillfälle att förvärva ett vackert tegelhus på mycket barnvänligt läge mitt inne bland villorna i mysiga Vä. Denna klassiska 60-talsvilla är av stadigt virke och har genom åren genomgått en rejäl renovering med varsam och noggrann hand, som förnyat och moderniserat utan att förstöra själen och karaktären man finner här. Man har valt lugna, ljusa färgsättningar och påkostade, trivsamma materialval. Inne som ute finns rymd och gott om plats för umgänge dagtid som kvällstid. Entréplan erbjuder kök med matplats och vardagsrum i vinkel med öppen spis som inte bara spider värme utan också en härlig myskänsla, ett rejält sovrum samt helkaklat badrum. En trappa upp finns ytterligare två sovrum och helkaklat badrum med badkar. Fräsch och rymlig tvättstuga, extra sovrum samt gott om förvaring i källaren. Rumsdisponeringen i huset känns optimal och rymlig, oavsett hur familjestrukturen ser ut.

Utvändigt njuter man på den härliga altanen under tak och på baksidan har man skogen som granne. Trädgården är lättskött och generös till sin storlek med massor av ytor för barnens alla tänkbara lekar, här finns även egen brunn för bevattning så för den som vill odla egna grönsaker är det perfekt. Framåt hösten plockar man med glädje in sina egna äpplen och plommon, vem vet - kanske kan det bli en och annan äppelpaj på egenodlade äpplen till kvällsfika i höst?

Skålahusvägen 7 är beläget med endast 100 meter till både Vä-skolan och idrottsplatsen, 20 meter till busshållsplats och stadsbussen som smidigt tar dig in till centrala Kristianstad. Fina natur- och motionsslingor samt matbutik, vårdcentral, café och apotek på gångavstånd.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan så hör mäklaren av sig när det blir aktuellt för visning!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vä, Kristianstad

Skålahusvägen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.