Vä, Planeternas, Kristianstad

Lyckegärdsvägen 10

REDO™
  • 7 rum
  • 163 + 66 kvm
  • Villa

Lättskött enplansvilla på insynsskyddad tomt i populära Vä!

Missa inte möjligheten att bli ny ägare till denna riktigt trevliga enplansvilla i populära och gemytliga Vä! Här bor man underhållsfritt i många år framöver och dessutom med låga driftskostnader. Huset är byggt 2011 och är ett LB-hus - en enplansvilla med riktigt trevlig planlösning där de sociala ytorna är belägna i husets ena vinkel medan sovrummen ligger i den andra. Köket är modernt, tidlöst och välplanerat med delvis öppen planlösning mot det rymliga och ljusa vardagsrummet. Sovrummen ligger lite avskilt men ändå med närhet till både husets två badrum samt entrén. Eget vardagsrum är perfekt när barnens kompisar är spelsugna eller för tv-kvällarna i soffan. Hela bostaden har vattenburen golvvärme vilket ger en jämn och skön värme, kalla vinterdagar är det dessutom otroligt mysigt att tända en sprakande brasa i kaminen.

Huset ligger på insynsskyddad tomt med uteplats i söderläge, växthus att antingen odla egna grönsaker i eller att använda som uterum - eller varför inte kombinera de båda och skapa en fantastiskt mysig plats för både umgänge och tomater. Trädgården erbjuder även flertalet fruktträd samt bärbuskar.

På Lyckegärdsvägen 10 bor man med gångavstånd till både förskolor och skolor. Knappt 200 meter till närmsta busshållplats, stadsbussen tar dig smidigt in till centrala Kristianstad. Närhet till fina natur- och motionsslingor samt friluftsbad. Matbutik, vårdcentral, café och apotek på gångavstånd.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vä, Planeternas, Kristianstad

Lyckegärdsvägen 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.