Österäng, Kristianstad

Lars Wivallius väg 4

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 145 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 595 000 kr

Modern och rymlig 1,5- plansvilla på Österäng!

Välkommen till denna trevliga och väl omhändertagna villa belägen på lugn och barnvänlig gata i härliga Österäng. Här bor man nära centrala Kristianstad men ändå med ett naturskönt läge i en 1,5-plansvilla som byggdes 1973 men totalrenoverades år 2016. Villan har en modern och tilltalande interiör och en optimal planlösning med helt nytt kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt ett uterum i anslutning. Det erbjuds även fyra sovrum, två helkaklade badrum samt en modern tvättstuga. Båda toaletterna har golvvärme vilket ger en jämn och skön värme. I vardagsrummet finns även en kamin vilken inte bara bidrar till lägre driftskostnader utan även sprider en skön värme och myskänsla.

Uterummet är precis som övriga huset i gott skick och har ytterligare utrymme för umgänge och sociala tillställningar. I trädgården njuter man av en lättskött gräsmatta som perfekt för barnens spring i benen och fantasifulla lekar, på trädäcket ryms en härlig soffgrupp att njuta av sena sommarkvällar i.

På Österäng bor man med närhet till flertalet förskolor och skolor, nära till buss och kommunikationer. Cykelavstånd till både centrum och C4-shopping. I området är det blandad ålder på grannarna men många barnfamiljer trivs ypperligt här då det både finns stora grönområden och lekplatser.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan så återkommer mäklaren när det är dags för visning!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Österäng, Kristianstad

Lars Wivallius väg 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.