Öllsjö, Kristianstad

Klubbgatan 14

Såld
  • 5 rum
  • 140 + 21 kvm
  • Villa

Väl omhändertagen enplansvilla barnvänliga Öllsjö!

I barnvänliga och populära Öllsjö presenterar vi nu en riktigt trevlig enplansvilla från 1979 som genom åren moderniserats till dagens fräscha standard. Här bor man bekvämt i ett villakvarter i en väl omhändertagen villa med generösa ytor såväl inne som ute. Invändigt disponerar man över 140 kvadratmeter fördelat på ett plan - stort kök, vardagsrum, fyra generösa sovrum, två helkaklade badrum samt en riktigt fräsch tvättstuga. Köket är modernt men samtidigt tidlöst i sitt utförande, med gott om både förvaring och bänkyta samt nya vitvaror från 2024. Här lagas det med glädje goda middagar till både familj och vänner. De sociala ytorna är tilltalande och en regnig höstkväll kryper man gärna upp i soffan framför den värmande öppna spisen. Härifrån nås även den insynsskyddade baksidan med uteplats och härlig trädgård.

Bostaden är placerad på en hörntomt vilket gör trädgården rymlig. Den är insynsskyddad och har en baksida och uteplats i söderläge vilket ger maximalt antal soltimmar. Trädgården är lättskött och trevlig men har också plats för allt man kan tänkas önska, växthus, grönsaksland pergola eller varför inte pool eller spabad? Välj ett alternativ, välj allt eller inget alls! En sak är i alla fall säker, på Klubbgatan 14 är det härligt att bo!

I Öllsjö bor man tryggt och bekvämt med endast ett stenkast bort från både skola och förskola. Med busshållplats en kort promenad bort tar du dig snabbt in till Kristianstad och med några minuters promenad når du både mataffär, pizzerior, vårdcentral och apotek. Här finns alla tänkbara bekvämligheter.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna