Öllsjö, Kristianstad

Hardeknuts väg 7

Såld
  • 6 rum
  • 140 + 7 kvm
  • Villa

Enplansvilla med optimal planlösning på återvändsgata i barnvänliga Öllsjö!

Välkommen till barnvänliga och populära Öllsjö och denna enplansvilla från Myresjöhus. Villan är byggd 2009 och erbjuder 140 kvm i ett plan med en optimal planlösning där de sociala ytorna är perfekt belägna i husets mitt. Köket är tidlöst i klassiskt vitt och känns välplanerat med gott om förvaring och bänkyta, delvis öppet mot det generösa vardagsrummet som har otrolig rymd tack vare ryggåstaket och de stora fönsterna som ger ett behagligt och vackert ljusinsläpp.

Barnen får med fördel en egen avdelning i huset, lite avskilt men ändå med närhet till både badrum och entré. Eget vardagsrum är perfekt när spelsugna kompisar är på besök eller för tv-kvällarna i soffan. Husets största sovrum ligger i husets andra ända och har eget badrum samt klädkammare. Husets två badrum är båda helkaklade och även de i tidlösa, klassiska färgsättningar. Med vattenburen golvvärme har huset alltid en jämn och skön värme, kalla fötter är nu ett minne blott.

Utvändigt har vi en riktigt trevlig och lummig trädgård med flertalet fruktträd, planteringar och trädgårdsland med hallon. Uteplatsen är stensatt och ger en perfekt plats för långa frukostar i morgonsolen. Uppfarten är även den stensatt och utöver carporten finns det gott om plats att parkera bilarna.

I Öllsjö bor man tryggt och bekvämt med endast ett stenkast bort från både skola och förskola. Med busshållplats endast en kort promenad bort tar du dig snabbt in till Kristianstad och med några minuters promenad når du både mataffär, pizzerior, vårdcentral och apotek. Här finns alla tänkbara bekvämligheter.

Varmt välkomna att göra intresseanmälan via hemsidan!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna