Norra Åsum, Kristianstad

Fyrverkarevägen 13

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 115 + 47 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 795 000 kr

1,5-plansvilla med källare med stor potential på lugnt läge i Norra Åsum

På lugn återvändsgata i familjevänliga Norra Åsum presenteras denna trevliga 1,5-plansvilla med stor potential. Villan som byggdes 1952 ligger på högt läge med trädgård i olika etage. På södersidan finns uteplatser under tak och trädäck utan insyn. Gräsmatta ger plats åt såväl lek som avkoppling. Fristående dubbelgarage och förråd ger utmärkta förvaringsmöjligheter.

På entréplan finns härliga sociala ytor med kök, vardagsrum och tv-rum. Köket som renoverades 2008 erbjuder köksö, bra arbetsytor och förvaring . Intill köket finns vardagsrum med plats för stora middagar. På entréplan finns även gäst-wc. En trappa upp nås ovanvåningen med två sovrum (som idag nyttjas som ett rum), badrum och förvaringsmöjligheter. Källaren är inredd med ytterligare två sovrum samt tvättstuga med dusch.

På Fyrverkarevägen bor ni i ett trevligt villakvarter med god grannsamverkan. På promenadavstånd nås skog- och grönområde, Hammarsjön och idrottsplats. Utmärkta bussförbindelser och cykelväg tar dig snabbt och smidigt till centrala Kristianstad.

Varmt välkomna att boka in er till visning via vår hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norra Åsum, Kristianstad

Fyrverkarevägen 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.