Norra Åsum, Kristianstad

Annedalsvägen 55

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 110 + 60 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 695 000 kr

Familjevilla i Norra Åsum!

Välkommen till detta stilfulla och moderna hem i populära Norra Åsum! Huset har nyligen genomgått en omfattande renovering under 2023, där entréplanet fått ett helt nytt kök från IKEA och ett fräscht, nytt badrum. Genomgående mörkgråa materialval skapar en enhetlig och elegant känsla i hela bostaden. För de mysiga höstkvällarna finns en kamin som sprider värme och stämning.

På nedre plan möts du av ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket, perfekt för sociala tillställningar. Från köket når du det inbjudande uterummet, en idealisk plats för att njuta av långa middagar även när temperaturen sjunker. Uterummet leder vidare till ett härligt trädäck med både spabad och utedusch, den perfekta platsen för avkoppling. Tar vi oss in igen en trappa upp finns de tre sovrummen i huset som erbjuder gott om plats för hela familjen.

Den stora och rymliga tomten ger dig massor av utrymme för lek, trädgårdsaktiviteter i en väldigt trivsam miljö. Detta är ett hem som erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och stilfullt boende!

I Norra Åsum bor man i barnvänliga kvarter med närhet till förskola och skola upp till årskurs 6. Med busshållplats en kort promenad bort har du all den service du behöver i vardagen. Härlövs handelsområde, Vä och centrala Kristianstad nås med en kort bilresa. Njut av att bo i vacker natur och med god sammanhållning bland grannarna!

Varmt välkomna att boka in er till visning via vår hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Norra Åsum, Kristianstad

Annedalsvägen 55

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.