Kulltorp, Kristianstad

Tegelslagarevägen 13

REDO™
  • 5 rum
  • 143 kvm
  • Villa

Smakfull enplansvilla på populära Kulltorp!

På populära och barnvänliga Kulltorp har vi nu äran att presentera denna smakfulla enplansvilla på Tegelslagarevägen 13! Här bor man på 143 kvm och hela fyra sovrum och trevliga sociala ytor i öppen planlösning, två badrum och bra förvaringsytor. Man har valt att göra om garaget till ytterligare ett rum som gör sig perfekt för exempelvis tonåringen som vill ha sin alldeles egna yta lite avskilt från resten av familjen.
Spendera varma sensommarkvällar på altanen som du smidigt når via både kök och ett av sovrummen, ta ett dopp i spabadet och njut av din alldeles egna oas! Trädgården är mysig och husets läge på tomten gör att den blir nästan helt insynsskyddad, här finns bland annat både körsbärs- och äppelträd samt bärbuskar. Välj mellan att behålla den precis som den är, lättskött och behaglig eller låt fantasin sätta fart och förverkliga alla dina trädgårdsdrömmar.

På Kulltorp bor du naturskönt med Björket nära och är ett av Kristianstads mest populära områden, är finns bra bussförbindelser och cykelvägar till stan. Området är lugnt och trevligt vilket passar barnfamiljer alldeles utmärkt med både förskola och skolor inom gångavstånd.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kulltorp, Kristianstad

Tegelslagarevägen 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.