Kulltorp, Kristianstad

Lokförarevägen 39

REDO™
  • 5 rum
  • 145 + 38 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 295 000 kr

Gedigen, fint renoverad enplansvilla i vinkel på populära Kulltorp!

Välkommen till barnvänliga och populära Kulltorp! På Lokförarevägen 39 erbjuds denna gedigna enplansvilla i vinkel, härligt belägen på generös hörntomt precis intill kanalen som rinner genom Kristianstad och ut i Helge å. Planlösningen är riktigt trevlig med stora sociala ytor, tre rejäla sovrum och helkaklat badrum från 2016. Kök, matplats och ett av vardagsrummen ligger fint placerade med stora ytor att umgås på. Härliga middagar med vänner eller mysiga kvällar med familjen - här får allt och alla plats! Köket som är från 2016 är modernt i sitt utförande och har gott om både förvaring och bänkyta. Ytterligare ett rejält vardagsrum ligger i andra vinkeln av huset och här finns det plats för både soffgrupp och matplats. Kaminen värmer gott kalla vinterdagar och sprider en härlig myskänsla i hela huset.

I den lättskötta trädgården finns det gott om plats för alla barnens tänkbara lekar och regniga sommardagar spenderas gärna på uteplatsen under tak, med en god bok i handen och strilande sommarregn som sällskap. Låter det här som en dröm för dig? Låt det blir vardag och flytta in på Lokförarevägen 39 och njut!

Kulltorp är ett av Kristianstads mest populära områden, här finns bra bussförbindelser och cykelvägar till stan.
Området är lugnt och trevligt, passar barnfamiljer alldeles utmärkt med både förskola och skolor inom gångavstånd och utan att behöva passera trafikerade vägar.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan så hör mäklaren av sig när det blir aktuellt för visning.

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kulltorp, Kristianstad

Lokförarevägen 39

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.