Helgedal, Kristianstad

Vickervägen 1

REDO™
  • 7 rum
  • 134 + 21 kvm
  • Villa

Charmig och rymlig 1,5-plansvilla på Helgedal!

Perfekt belägen på en hörntomt i lugna och barnvänliga Helgedal ligger denna charmiga 60-talsvilla i ett och ett halvt plan. Här erbjuds härliga sociala ytor med kök, matplats och vardagsrum i delvis öppen planlösning. 4-5 sovrum, ett badrum, gästtoalett och en rymlig tvättstuga med gott om förvaring. Från husets andra vardagsrum nås ett trevligt uterum som inte bara förlänger sommarsäsongen utan även ger ytterligare yta för umgänge och roliga kvällar med vänner och familj.

Köket från Ballingslöv är i tålig och vacker ek med bänkskivor i granit. De vackra gamla tegelväggarna och bjälkarna i taket bidrar till att skapa den lantliga harmonin som man inte kan låta bli att älska och som sprider sig som en röd tråd genom hela bostaden. Hela entréplan har vattenburen golvvärme vilket ger en jämn och skön temperatur i huset, men kalla höst- och vinterkvällar tänder man gärna en mysig brasa i täljstenskaminen och njuter av både värmen och den sprakande elden.

Utvändigt har man en insynsskyddad trädgård med en riktigt trevlig baksida. Här finns stort trädäck, vackra stenläggningar, en damm med japanska koifiskar och ett värmande spabad att slappna av i.

På Helgedal bor man tryggt och bekvämt med skola och förskola bara ett stenkast bort. Med busshållplats i närheten tar man sig snabbt in till centrala Kristianstad och på en 10 minuters promenad når man både mataffär, pizzerior, vårdcentral och affärer. Här finns alla tänkbara bekvämligheter.

Varmt välkommen med en intresseanmälan via hemsidan så återkommer vi när det är dags för visning!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Helgedal, Kristianstad

Vickervägen 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.