Hammarslund, Kristianstad

Engelska vägen 1

Såld
  • 6 rum
  • 131 + 24 kvm
  • Villa

Välkommen till Engelska vägen 1 i Hammarslund!

Drömmer du om ett hem med en lummig trädgård som omfamnar dig och där naturens lugn möter stadens bekvämligheter? Välkommen till Engelska vägen 1 i vackra Hammarslund. Här bor du nära både Hammarsjön och Ekenabben, med deras underbara promenadstråk som väntar på att utforskas. Samtidigt har du C4 Shopping och motorvägen precis i närheten, vilket ger dig både bekvämlighet och smidig pendling.

Detta charmiga 1,5-planshus bjuder på en perfekt balans mellan tradition och modernitet. Ett stort och socialt vardagsrum öppnar upp mot köket och flödar av naturligt ljus tack vare de stora fönstren. Den öppna planlösningen leder dig direkt ut till ett stort isolerat uterum, ett extra rum att njuta av året runt.

Nedre plan erbjuder två sovrum som även kan användas som kontor samt en mysig eldstad som värmer stora delar av huset. På övre plan finner du ytterligare två sovrum och ett rymligt allrum. Det största sovrummet har inte bara ett, utan två walk-in-closets, vilket ger dig gott om förvaringsutrymme.

Den stora, insynsskyddade trädgården är en grön oas fylld med vackra växter och träd. Här kan du njuta av lugn och ro i en privat miljö. På baksidan hittar du en inbjudande pool, perfekt för härliga bad med familj och vänner. Huset har även ett dubbelgarage och extra förvaringsutrymme.

Varmt välkommen att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna