Hammar, Kristianstad

Jasminvägen 4

REDO™
  • 5 rum
  • 103 + 125 kvm
  • Villa

Vacker, totalrenoverad villa på bra läge i populära Hammar!

Vi presenterar nu denna vackra och totalrenoverade enplansvilla med källare belägen på mycket barnvänligt läge mitt inne bland villorna i populära Hammar. Här erbjuds ett gediget hus från 70-talet som renoverats till dagens moderna standard och det är uppenbart att nuvarande ägare varit måna om att ta hand om sitt hem. Man har renoverat löpande de senaste åren och med känsla för stil och påkostade, trivsamma materialval har man förvandlat huset till en riktig dröm! Med uppfräschat tak, solceller, nya fönster med energiglas och en totalrenoverad insida är det här huset bara att flytta rakt in i och börja njuta.

Det ljusa köket är generöst till sin storlek och erbjuder massor med förvaring och bänkyta. Det är både praktiskt och trevligt med sittyta vid köksön, en perfekt plats för umgänge vid matlagningsbestyren. Här kan till exempel barnen sitta och läsa läxan eller ta en stunds paus. Köket ligger i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum vilket ger stora sociala ytor och plats för både vänner och familj, härifrån nås även den mysiga uteplatsen med uterum och trädgården. Det erbjuds även tre rymliga sovrum samt ett vackert, helkaklat badrum. En trappa ner, i källaren, finns en stor gillestuga med öppen spis, ytterligare ett badrum och massor med yta för förvaring.

Utvändigt är miljön lika trevlig som invändigt, här finns en stor uteplats på baksidan vilket ger en perfekt plats för lugna, lediga stunder eller roliga sommarkvällar med vänner där skratten aldrig dör ut. I trädgården njuter man av härliga gräsytor med gott om plats för barnens alla tänkbara lekar och inte minst njuter man av det ljuvliga växthuset/orangeriet som går att nyttja både för odling men även som uterum.

Här bor man på lugnt område med gångavstånd till både förskolor och skolor. Närhet till både lekplats och busshållplats.
I Hammar är det nära till C4-shopping, service, skolor och grönområden samt bra kommunikationer, både med bil, cykel och kollektivtrafik.

Varmt välkommen att göra din intresseanmälan via hemsidan så återkommer vi när det är dags för visning!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hammar, Kristianstad

Jasminvägen 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.