Balsby, Kristianstad

Sven Balmérs väg 3

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 148 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 695 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Perfekt familjevilla i Balsby, 300 meter från sjön!

Varmt välkommen till Sven Balmérs väg 3 och denna trevliga enplansvilla perfekt belägen endast 300 meter från sjön i lugna och trivsamma Balsby! Här bor man på 148 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök, varav tre sovrum och stora sociala ytor. Luftigt och rymligt vardagsrum som går vidare i en utbyggnad av huset med stora, härliga fönster som släpper in massvis med ljus. Här serveras goda middagar och man njuter av roliga kvällar med vänner och familj där skratten aldrig dör ut. Köket, från Kvik är även det rymligt, ljust och modernt men samtidigt tidlöst. Här finns gott om både förvaring och bänkytor för matlagning och bakning. Två praktiskta och trevliga badrum i smakfulla färgsättningar och utöver det finns även tvättstuga med gott om plats för förvaring samt utvändigt en carport med tillhörande förråd.

En trappa upp, ovanpå carporten har man byggt en stor uteplats med vackra glasräcken. Hit når solen hela dagen lång och den här platsen är helt fantastisk och används flitigt! Bjud in till somriga grillkvällar, roliga kräftskivor eller bara en dag för avkoppling i solen!
Trädgården har stora ytor för barnens alla tänkbara lekar och möjlighet att uppfylla alla dina trädgårdsdrömmar.

Balsby erbjuder inte bara närheten till sjö och vackra vyer, utan även Balsberget med sitt rikliga utbud av promenadstigar, närheten till Kristianstads centrum, matbutiker, skolor och förskolor. Vill du njuta av att bo med cykelavstånd till innerstaden och dess bekvämligheter men ändå "på landet", då har du hittat rätt. Balsby är en aktiv by med bland annat idrottsförening, tennisplan, klubbhus och badplats. Det är en trygg plats för barnen att växa upp i och perfekt för familje- och djurliv.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Balsby, Kristianstad

Sven Balmérs väg 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.