Kvarsebo, Kolmården

Båtbyggarvägen 25

Såld
  • 3 rum
  • 69 + 69 kvm
  • Villa

"Mysigt hus på lugn gata i Kvarsebo!"

Varmt välkommen till Kvarsebo och Båtbyggarvägen 25. Här bor du i en charmig enplansvilla där läget verkligen talar för sig självt. Omgivningen av frodiga grönytor, trädarter samt en glimt av Bråviken, erbjuds du ett naturnära boende med känsla av lugn och ro. Trots det lantliga läget tar du dig enkelt till Norrköping.

Fastigheten ligger i ett eftertraktat område där husen sällan kommer ut på marknaden. Här finns stora möjligheter för den som ser potential. Huset, som byggdes 1947 erbjuder bland annat ett inglasat uterum, fiber samt uppvärmning via bergvärme för optimal energieffektivitet. Huset disponerar på entréplan ett praktiskt kök, luftigt vardagsrum, duschrum samt två sovrum. På källarplan återfinns tvättstuga med dusch, pannrum, verkstad, matkällare samt grovkällare.

På den lättskötta tomten finns även en gäststuga om 30kvm, bastu samt carport.

I Kvarsebo finns förskola, skola F-6, en digital lanthandel, en yogastudio och ett rikt föreningsliv, med bland annat idrottsförening, kulturförening och en aktiv kyrka. Ett par hundra meter till den eftertraktade badplatsen.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna