Krokek, Strandvägen, Kolmården

Strandvägen 231A + B

  • 7 rum
  • 138 + 28 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 695 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

"Sällsynt tillfälle utmed Bråvikens norra strand!"

Välkommen till Strandvägen 231 A och B - en sällsynt möjlighet att förvärva två angränsande fastigheter, varav den ena är en sjötomt, till ett paketpris! Här erbjuds stora utvecklingsmöjligheter för den som vill maximera potentialen, med enastående utsikt över Bråvikens glittrande vatten. Nuvarande ägare har styckat av huvudfastigheten vilket innebär att de kan användas tillsammans som en enhet med en huvudbyggnad och en komplementbyggnad, eller så kan den ena fastigheten säljas vidare, användas som generationsboende, eller varför inte hyras ut i ett attraktivt läge?

På Strandvägen 231B hittar du en rymlig 1,5-plansvilla med källardel, ursprungligen byggd 1800 och tillbyggd 1934, som erbjuder 138+28 kvm boyta. Huset har ett fantastiskt läge med stora fönsterpartier och en balkong som ger en underbar utsikt över Bråviken. Uppvärmning sker via ett vattenburet system med en ny luft/vattenvärmepump (installerad 2022), det finns även en braskamin i vardagsrummet samt en vedspis i köket. Här finns möjlighet finns att bygga ett garage på tomten.

Tomten är insynsskyddad mot Strandvägen tack vare lummig grönska och här erbjuds även en pool (funktionen okänd), ett omslutande altandäck, samt en förrådsbyggnad med luft/luftvärmepump och el som kan användas som gästhus.

På Strandvägen 231A finns ett bostadshus på cirka 60 kvm med en täckt uteplats. Huset värms upp med en luft/luftvärmepump (installerad 2022) och genomgår just nu en renovering. På tomten finns även ett växthus och en äldre garagebyggnad.

I Krokek finns all nödvändig service, inklusive förskola, skola, matbutik, tågstation och idrottsplats.

Sammantaget är detta en unik chans med enorm potential och ett läge som många bara kan drömma om.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Boka visning

  • Vänligen boka in dig på visning via hemsidan!

  • Vänligen boka in dig på visning via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Övre plan
    Övre plan

Krokek, Strandvägen, Kolmården

Strandvägen 231A + B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.