Högerud, Klässbol

Tasebo Kvarn 1

REDO™
  • 7 rum
  • 193 + 16 kvm
  • Villa

UNIKT TILLFÄLLE!

Söker du en fridfull plats bortom stadens brus? Då välkomnar jag dig till mysiga Tasebo Kvarn 1. Längs en slingrande grusväg jämte sjön Värmeln och fint inramad av en gärdsgård hittar du denna naturnära gård som har en perfekt kombination av komfort och möjligheter.

Här finner du ett stort modernt kök med nya vitvaror och massor av över -och underskåp - även dessa nyligen utbytta. Vidare finns generösa sällskapsytor där familj och vänner kan samlas. En vacker fiskbensparkett ligger i matsalsrummet och vardagsrummet och här står också en praktfull eldstad som minst sagt fångar uppmärksamheten i rummet. Huset har i övrigt 4 rymliga sovrum, två wc, duschrum på övre plan, tvättstuga och två stora balkonger med fin utsikt.
Tasebo Kvarn 1 är en underbar plats för avkoppling och välmående och som dessutom har goda verksamhetsmöjligheter.

Förutom huvudbyggnaden finns även ett fristående dubbelgarage med stor gäststuga på ca 65 kvm som är perfekt lämpad för uthyrning, både korttid och långtid. Här finns fullt utrustat kök, vardagsrum med öppen spis, matsalsrum, 6 bäddmöjligheter, wc, duschrum och bastu. Gäststugan har dessutom en stor nybyggd altan utmärkt lämpad för både umgänge och avkoppling.

Ytterligare finns dessutom en rymlig fristående lokal som idag fungerar som gårdsbutik. Isolerat och väl ventilerat med påkostat rött marmorgolv.

Sist men inte minst måste också dammen nämnas - en liten fristad dit en massa olika djur söker sig för avsvalkning och vätskepaus. I nordöstra hörnet står också den gamla kvarnen kvar. en ypperlig plats för en lite logdans.

Ett mycket välskött och omsorgsfullt förvaltat boende som genomgått en hel del renoveringar de senaste åren. För att nämna några:
Borrat ny bergvärme
Ny bergvärmepump 2023.
Fönster bytta
Taket bytt
Nya vitvaror i kök + nya skåpsluckor.
Ny toalettstol + kommod i WC.
Ny tvättmaskin installerad 2024

Tasebo Kvarn 1 är ett ställe som bör upplevas på plats!

Varmt välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Högerud, Klässbol

Tasebo Kvarn 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.