Klagshamn, Klagshamn

Nordanvindsvägen 13

Såld
  • 4 rum
  • 88 + 72 kvm
  • Villa

Trevligt hus i natursköna Klagshamn!

Välkommen till Nordanvindsvägen 13 i Klagshamn. Här kan du njuta av en avkopplande livsstil, omgiven av vacker natur och med direkt tillgång till härliga promenadstråk och badplatser.

Detta charmiga hörnhus, längst ner på Nordanvindsvägen, är perfekt för dig som värdesätter både stillhet och bekvämlighet. Med en underbar trädgård i västerläge, kan du ta vara på alla soltimmar och skapa din egen trädgårds dröm. Trädgården är en idealisk plats för grillkvällar, avkopplande stunder och lek för barnen.

Invändigt erbjuder huset enorma möjligheter för den som vill sätta sin egen prägel. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter dina behov. De två sovrummen på entréplan, varav det ena för närvarande används som kontor, ger gott om utrymme för både familjeliv och arbete hemifrån.

Källarvåningen är en skattkista av potential, med möjlighet att omvandla utrymmet till fler sovrum, ett allrum eller varför inte en egen hemmabio? Valen är oändliga och endast din fantasi sätter gränserna.

Ett stort plus är att huset har solceller installerade, vilket bidrar till låga driftkostnader och en hållbar livsstil. Dessutom finns en laddplats för elbil, vilket underlättar för dig med elbil. För mysiga kvällar inomhus finns en kamin som sprider både värme och trivsel.

Kommunikationsmöjligheterna från Klagshamn är utmärkta. Du når Malmö på endast 20 minuter, Trelleborg på 25 minuter och Köpenhamn på cirka 45 minuter, vilket gör detta till ett perfekt läge för dig som pendlar eller vill ha nära till stadens puls men ändå bo naturnära.

Nordanvindsvägen 13 är en plats där du kan skapa ditt drömhem och njuta av en livsstil i harmoni med naturen. Missa inte chansen att förvärva denna unika bostad.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna