Östra Lersätter, Kil

Björnvägen 4

  • 4 rum
  • 112 + 112 kvm
  • Villa
Pris 1 495 000 kr

Enplansvilla med källare i familjevänligt område!

Välkommen till Björnvägen 4! Ett rymligt och charmigt hus om 112 kvadratmeter både på entréplan och källarplan. Här finner du ett hem som är i mycket gott skick, där flera ytskikt och golv har fräschats upp medan andra delar bevarats i originalutförande. Här finns möjlighet att sätta egen prägel och skapa ditt drömhem!

Huset är beläget på en lugn och eftertraktad gata, perfekt för den som söker en trygg och rofylld boendemiljö. Här bor du med närhet till fantastisk natur, såsom de natursköna Kilsravinerna, ett naturreservat känt för sina vackra landskap och spännande vandringsleder. Det är en idealisk plats för dig som älskar friluftsliv och uppskattar möjligheten att ha naturen precis runt hörnet.

Ytterligare plus är att man också har gångavstånd till alla nödvändiga bekvämligheter för vardagen. I närheten finns förskola/skola, vilket gör området idealiskt för barnfamiljer. Det finns också goda möjligheter för barnomsorg, idrottsanläggningar och lekparker, vilket innebär att barnen alltid har något roligt att göra.

För dig som pendlar är läget mycket fördelaktigt. Huset ligger nära riksväg 61, vilket ger dig enkel och snabb tillgång både västerut och österut till Karlstad, som bara ligger cirka 15-20 minuter bort med bil. Detta gör området mycket pendlingsvänligt och smidigt för dig som arbetar i Karlstad men vill bo i en lugnare miljö.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Östra Lersätter, Kil

Björnvägen 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 1 300 000 kr
  • 1 300 000 kr Budgivare 1 2024-10-14 19:00