Gryet, Kävlinge

Minnesdalsvägen 16

Såld
  • 6 rum
  • 155 + 24 kvm
  • Villa

Rymlig familjevilla i populära Gryet

Välkommen till denna rymliga familjevilla belägen på Minnesdalsvägen 16 i det attraktiva området Gryet i Kävlinge. Med en flexibel planlösning och generösa rum erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa.

Den stora trädgården, mestadels täckt av grönskande gräs, ger möjlighet till lek och spel under soliga dagar. Här finner du också vackra äppelträd som bjuder på härliga frukter under säsongen. På det trevliga trädäcket kan du njuta av sköna sommarkvällar och bjuda in till trevliga sittmiljöer för umgänge med vänner och familj.

Ett mysigt uterum förlänger sommaren och ger möjlighet till avkoppling och njutning. Här kan du slappna av med en kopp kaffe eller varför inte ha en trevlig middag medan du njuter av den vackra trädgården.

För den aktiva familjen finns det gott om möjligheter till fritidsaktiviteter i området. Med bra kommunikationer via tåget når du enkelt Lund, Malmö och Helsingborg, vilket gör pendlingen smidig. Dessutom finns det en närliggande fotbollsförening som erbjuder träningsmöjligheter för sportintresserade.

Välkomna till denna fantastiska villa där rymliga sovrum och en flexibel planlösning skapar de perfekta förutsättningarna för en harmonisk familjetillvaro.

Mer om mäklarna