Stora Malm, Katrineholm

Ändebol Humlekärr

  • 110 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 495 000 kr

Varmt välkommen till denna charmiga bostad med 1,5 hektar tomt där du bor naturnära med egen brygga!

I det vackra Sörmland, mindre än två timmar från Stockholm finns detta charmiga boende, som ger dig det bästa av två världar, stor tomt med servitut på egen brygga vid sjön och ett lantligt boende med alla bekvämligheter!

Bostaden är på sammanlagt 110 kvm fördelat på entréplan och övervåning. På framsidan finner ni en stor nylagd veranda med gott om plats för matgrupp samt lounge-grupp. Väl inne i huset erbjuder entréplan dom sociala ytorna så som vardagsrum, toalett samt det charmiga köket. Köket har fungerande vedspis, platsbyggda originalskåp, ett rymligt skafferi som man kan gå in i och ett rejält städskåp, här finns även kyl, frys, diskmaskin och tvättmaskin.
Trappen leder er upp till övervåningen där ni finner tre stora sovrum där två har egen klädkammare och ett har inbyggd garderob. Badrum med dusch och toalett. Från hallen når man den mysiga nyrenoverade balkongen. Njut av en kopp kaffe med härlig vy ner mot sjön och den fina naturen. Det finns även en stor vind som sväljer en hel del förvaring som man når via hallen.
På den stora tomten hittar vi en stor mycket charmig drängstuga från 1855 med två ingångar. Här finns plats för både gästrum samt fina ytor för festligheter. Ni finner även en lada med ett visst underhållsbehov för att få tillbaka sin charm. Ladan är i dagsläget uppdelad i två delar, där ena delen är ett litet maskingarage och andra halvan har två hästboxar där ägarna tidigare haft hästar och på senare år höns. Det finns även möjlighet till sommarbete för hästar. På andra sidan av grusvägen finns även en stor jordkällare tillhörande fastigheten.
Söker du en rogivande och harmonisk omgivning, utan störande grannar, med servitut på egen brygga, så är detta ett ställe för dig. Naturen inpå hörnet och en några minuters promenad till bryggan vid sjön med en liten grillplats och sjöstuga.
Närmsta stad från detta fantastiska ställe är Katrineholm och dit är det cirka 20 minuter med bil (därifrån är det 1h med tåg till Stockholm) och till Norrköping är det 30 min. Med bil tar det omkring 1.45 min till Stockholm.
Både boningshuset och drängstugan är nymålade och taken har setts över och reparerats det senaste året i samband med bygget av verandan. Relativt ny djupborrad brunn och relativt nytt enskilt avloppsreningsverk. Invändigt är det upp till nästa ägare att forma efter sin smak, då huset är i behov av ytskiktsrenovering och badrummen är av äldre snitt.

Missa inte chansen att förvärva denna charmiga bostad med möjlighet att forma ditt eget drömboende!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Stora Malm, Katrineholm

Ändebol Humlekärr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.