Sundsta, Karlstad

Arvidslundsgatan 15A

Såld
  • 6 rum
  • 198 + 6 kvm
  • Villa

TVÅPLANSVILLA MED FLERATALET MÖJLIGHETER!

Söker du efter en stor familjevilla alternativt ett tvåfamiljshus? Då har du hittat rätt! På populära Sundsta erbjuds nu ett stort hus som idag är fördelat på två lägenheter med separata ingångar. Här bor ni i ett lugnt område med bekvämt gångavstånd till centrum via den fina älvpromenaden.

Välkommen till detta unika hus med två separata lägenheter, båda med egna ingångar, perfekt för den stora familjen eller som en investering. På både övre och nedre plan finns fullutrustade kök och helkaklade badrum med golvvärme från 2014, vilket ger varje våning fullständig självständighet och komfort. Huset har tidigare haft en trappa som förbinder våningarna, och möjligheten finns att återigen öppna upp och skapa ett rymligt och sammanhängande familjehem.

Kliv in på nedre plan och möts av en praktisk och rymlig hall med golvvärme. Vidare in är det en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Här finns även plats för matsalsbord. Braskamin ger både värme och myskänsla. Här finns även ett väl tilltaget sovrum. Helkaklat badrum med både badkar och dusch. Separat tvättdel i anslutning till köket. På baksidan finns en insynsskyddad uteplats med pool!

Övre plan erbjuder ett fullständigt kök, tre sovrum, duschrum med TM & TT samt ett rymligt vardagsrum.

På Sundsta lever du din vardag i ett tryggt och eftertraktat område i nära anslutning till Klarälvens lugn och stadens kärna.
Området omfamnas av barnvänliga villakvarter med mycket god kommunikation, oavsett om du vill ta dig till centrum, mataffären, badhuset, skola eller E18 för en längre resa.

Bilderna är tagna på den nedre våningen. Den övre våningen är i samma skick. Bostaden har genomgått många renoveringar under åren, mer om detta hittar ni under fliken "renoveringar".

Bör upplevas på plats för att se alla möjligheter, välkommen hem!

Mer om mäklarna