Norra Kroppkärr, Karlstad

Yttersvängen 93

  • 4 rum
  • 105 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 295 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Topprenoverat enplanshus med solceller på Norra Kroppkärr!

Varmt välkommen till Yttersvängen 93 och detta mysiga hem med en lättskött trädgård i härligt söderläge. Här bor ni i ett friköpt enplans-radhus med en öppen och trivsam planlösning med en härlig känsla av rymd tack vare ryggåstak till nock.

Detta hus är nyligen renoverat och erbjuder en modern och bekväm boendemiljö. Här finner ni en öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och allrum som skapar en rymlig och inbjudande atmosfär. Badrummet är helkaklat och utrustat med dubbla duschar, vilket ger det en extra känsla av lyx och komfort. Huset erbjuder tre rymliga sovrum, ett inbjudande vardagsrum, ett kök med matplats samt ett allrum som passar perfekt för familjens gemensamma stunder. På baksidan finns en mysig trädgård med en stor altan, där en del är utrustad med en platsbyggd grill och en annan del med plats för bord under tak. Perfekt för trevliga stunder och socialt umgänge.
Det största sovrummet är generöst till ytan och erbjuder en praktisk walk-in closet utrustad med garderober. Ytterligare två sovrum erbjuder plats för säng samt tillhörande möblemang.

I delar av huset ligger golvvärme. Detta hus ger ett bekvämt boende med fjärrvärme, hobbyrum och stor tvättstuga. Stort plus för solceller på taket som bidrar till lägre driftkostnader samt laddbox för bilen!
Parkering finns vid huset. Kö till garage.

Huset ligger beläget på Norra Kroppkärr och har gångavstånd till Kroppkärsskolan (åk 1-6) samt flertalet lekplatser, fotbollsplaner och skogsområden. Stadsbusslinje nr 4, 5 och 10 tar dig in till Stora torget snabbt och smidigt. Inom området finns även en sandstrand, promenadstråk runt Kroppkärrssjön samt pizzeria.
I området finns en samfällighet där man med fastigheter/tomträtter har gemensamma abonnemang för uppvärmning, sophantering, fiberanslutning m.m. Fjärrvärmen och solcellerna bidrar till bra boendekostnader.

Välkommen hem!

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norra Kroppkärr, Karlstad

Yttersvängen 93

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.