Norra Kroppkärr, Karlstad

Orrstigen 1

REDO™
  • 4 rum
  • 95 + 21 kvm
  • Villa

ENPLANSVILLA MED FRIKÖPT HÖRNTOMT PÅ POPULÄRA NORRA KROPPKÄRR

Välkommen till Orrstigen 1 på lugna och barnvänliga Norra Kroppkärr! På denna trevliga och friköpta hörntomt hittar vi en villa med bland annat ett renoverat och helkaklat duschrum från 2018, ett arbetsvänligt kök med förvaringsmöjligheter i både över -och underskåp, ett ljust vardagsrum med uppfräschade ytskikt som är kombinerat med matsalsrum med stora härliga fönster i västerläge.
Vidare finns idag 3 sovrum, med möjlighet att göra om till 4. Gott om förvaring finns, dels längs hela hallen och i form av inbyggda garderober i sovrum bland annat.
I övrigt finns här också altan med tak.

Orrstigen 1 har ett vattenburet värmesystem kopplat till fjärrvärme. Uppfart med carport och garage med klinkergolv. Lättskött trädgård på hörntomt.
Ett visst behov av renovering föreligger men här finns stor potential och villan är belägen i ett område där det lönar sig att investera!

Norra Kroppkärr är ett område i östra delarna av Karlstad med flertalet lekparker och skogsområden. Kroppkärsskolan (1-6), fotbollsplaner samt stadsbuss linje 3 och 10, som tar dig in till Karlstad C, ligger inom gångavstånd.

Varmt välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norra Kroppkärr, Karlstad

Orrstigen 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.