Grava, Karlstad

Pilrotsvägen 2D

  • 4 rum
  • 103 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 3 195 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Radhus, 2 plan i barnvänligt område!

Välkommen till Pilrotsvägen 2D på Stodene och detta lättskötta radhus i ett perfekt läge intill vatten!

Entréplan erbjuder praktiskt boende i kombination med öppna och sociala ytor. Här möts du tidigt av det luftiga vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot bostadens kök. Utöver detta finns även tvättstuga med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt badrum. Från vardagsrummet når du även ett inglasat uterum som förlänger sommaren. På övervåningen möter vi ett stort sovrum med utgång till balkongen där du i lugn och ro kan njuta av utsikten över vattnet. Utöver detta ytterligare två sovrum.
Radhuset erbjuder även två badrum, ett på vardera plan. Nedervåningens badrum renoverades år 2020. I anslutning till badrummet på övervåningen finns även bastu.

Stort plus för praktiskt viktiga lösningar i form av eget förråd samt parkeringsplats med motorvärmare som följer bostaden.

Stodene är ett toppenområde för familjer med flertalet förskolor, skola lekparker, pulkabackar, motionsspår för löpning och längdåkning, idrottanläggning med fotboll och friidrott, goda busskommunikationer in till Karlstad centrum, matbutik med postutlämning, besninmack, bad vid Klarälven. Perfekt område och miljö för barnen att växa upp i en trygg tillvaro. Besiktigat.

Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

Boka visning

  • Anmälan krävs. Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Grava, Karlstad

Pilrotsvägen 2D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.