Grava, Karlstad

Boltziusvägen 13A

REDO™
  • 5 rum
  • 100 kvm
  • Villa

PARHUS I TOPPSKICK!

Välkommen till Boltziusvägen 13A - ett charmigt parhus om 100 kvadratmeter som erbjuder ett trivsamt och välplanerat boende. Den rymliga och inglasade altanen i söderläge bjuder på sol under större delen av dagen vilket gör den till en perfekt plats för både avkoppling och umgänge året om. På husets tak finns solpaneler som bidrar till både energisnålt boende och minskade driftkostnader. Man får även renoverade kök och badrum samt ett isolerat gästhus på tomten, perfekt för kontor eller sovrum för en tonåring!

Trädgården är lättskött och omringas av en prydlig häck som skapar en mysig och privat atmosfär. Här finns utrymme för trädgårdsaktiviteter, lek och grillkvällar under sommarmånaderna.Till fastigheten hör även ett praktiskt förråd som ger gott om förvaringsmöjligheter, dessutom finns extra förvaring på vinden.

Boltziusvägen är belägen i ett lugnt och familjevänligt område som lockar med sin närhet till både grönområden och all nödvändig service. Området är populärt bland barnfamiljer tack vare närheten till skolor och förskolor, och här finns flera trevliga promenadstråk och cykelvägar att utforska. Du har även nära till både mataffärer, shopping och bra kommunikationer med buss och bil till centrala Karlstad.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Grava, Karlstad

Boltziusvägen 13A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.