Granvik, Karlsborg

Sågdammsvägen 2

Såld
  • 4 rum
  • 120 kvm
  • Villa

Välkommen till Sågdammsvägen 2 i det fina området Granvik norr om Karlsborg!

Nu erbjuds du denna fridfulla och lugna fastighet belägen strax utanför Karlsborg. Här har du chansen att njuta av allt som naturen har att erbjuda!

Välkommen till Sågdammsvägen 2 i det fina området Granvik norr om Karlsborg! En trevlig och modern villa på 120kvm boyta med genomgående fräscha materialval och en tomt på över 1600kvm. I vardagsrummet erbjuds du en rymlig plats för att bjuda hem nära och kära för trevligt umgänge. Det finns även en välplacerad kamin för att verkligen höja känslan av ett ombonat hem. Garaget erbjuder mer än bara förvaringsmöjlighet för bilen, i nuläget är en del inredd och används som ett musikrum. Men kan med enkelhet användas utefter era behov!
Genom att vara medlem i byalaget finns möjlighet mot en mindre avgift att boka bastu intill Sågdammen för att avnjuta en trevlig kväll intill vattnet. En annan fantastisk fördel med denna bostad är dess närhet till den populära badplatsen och naturområdet Djäknesundet. En kort promenad eller en cykeltur bort kan du ta ett dopp i Vätterns klara vatten eller varför inte besöka småbåtshamnen som ligger i närheten. Inte långt bort ligger den natursköna nationalparken i Tiveden med spännande vandringsleder och magisk natur. Inne i Karlsborg hittar du diverse matbutiker, restauranger och andra upplevelser.

Välkommen att anmäla intresse!

Mer om mäklarna