Samset, Jönköping

Katthultsgatan 21

Såld
  • 5 rum
  • 136 kvm
  • Villa

Barnfamiljens önskedröm

På västra höjderna av Jönköping ligger Samset vackert inbäddat i naturen med sina nybyggda familjebostäder i funkisstil. Här finner ni fem rum och kök fördelade på två plan om totalt 136 optimalt planerade kvadratmeter.

Bostaden är placerad på lättskött hörntomt med inbjudande och insynsskyddad utemiljö i bästa tänkbara solläge. Här finns plommonträd, körsbärsträd, äppelträd, vinbärs -och krusbärsbuskar. Altanen i söder med utgång från köket har en spaljé som beklätts med vintergröna och sommarblommande växter. Altanen med utgång från vardagsrummet erbjuder skön kvällssol och magiska solnedgångar. Exteriören erbjuder en modern mix av tegel och trä samt stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp.

Invändigt finner man på entrévåningen rymlig entréhall med smart förvaring, ett praktiskt kök i vitt med rejäl matplats, helkaklat badrum med funktionell klädvårdsavdelning, stort vardagsrum med magiskt ljus och direktkontakt med trädgården samt ett sovrum i bra storlek. Övervåningen består av ytterligare tre rymliga sovrum samt snyggt badrum med kakel, klinker och badkar.

Mycket låga driftskostnader tack vare driftsäker och miljövänlig fjärrvärme, FTX-system samt välisolerad byggnad. Detta bidrar till god boendeekonomi och här finns möjlighet till grönt bolån från banken.

Garage, biluppställningsplats samt varmförråd är ytterligare plus.

Området är byggt med tanke på barnfamiljer med lekplatser, basket- och fotbollsplan, gång- och cykelbanor, förskola, skola årskurs 1-9, kommunikationer, natur, motionsspår och idrottsplats i den direkta närmiljön. Allt detta endast 3 km från centrala Jönköping.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna