Kettilstorp, Jönköping

Norrahammarsvägen 47A

  • 7 rum
  • 190 + 90 kvm
  • Villa
Utgångspris 5 495 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Tidlös 20-talscharm möter modern lyx

Välkommen till ett exceptionellt hem där historia och modern komfort möts i perfekt harmoni. Detta magnifika hus med tre våningar och en ljus källare är totalrenoverat med omsorg och respekt för 1920-talets tidstypiska arkitektur. Här finner du en bostad som utstrålar karaktär och charm, från den grå putsade fasaden med vita knutar till de två vackra punschverandorna som ger huset sin unika elegans.

Vid ankomst möts du av en inglasad entré med vit spröjsade fönster som för tankarna tillbaka till en svunnen tid. När du kliver in genom de ståtliga dubbeldörrarna, välkomnas du till ett entréplan där de sociala ytorna flyter samman på ett sätt som inbjuder till både fest och avkoppling. Vardagsrummet är smyckat med en vacker kakelugn, medan matsalsrummet och punschverandan erbjuder utsikt över den genomtänkta trädgården. Det isolerade och helglasade uterummet förlänger sommaren och leder dig vidare till soldäcket och trädgården.

En trappa upp väntar tre rymliga sovrum, en härlig punschveranda, samt ett stort och lyxigt badrum med dubbelhandfat och ett fristående badkar gjutmarmor. Här finns även stora garderober med spegelskjutdörrar som erbjuder gott om förvaring.

På tredje våningen öppnar sig en värld av möjligheter - ett extra sovrum eller kontor, ett kombinerat sällskapsrum och hemmabio med infälld projektorduk samt smarta inbyggda skåp i de inredda kattvindarna.

Källaren är en riktig pärla med ljusinsläpp som skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Här finns en topprenoverad tvättstuga med maskinerna på bekväm arbetshöjd, generösa förvaringsutrymmen och långa bänkskivor. En bevarad gammaldags koktvätt är en tidsklenod som skänker charm och karaktär. Dessutom erbjuder källaren ett stort hobbyrum, flera förråd och en praktisk utgång till trädgården.

Garaget är liksom huset totalrenoverat och redo att möta dina behov, oavsett om det är för förvaring eller bilparkering.

Detta är ett hem som kombinerar stil och funktion på ett enastående sätt. Varje detalj är genomtänkt, varje utrymme är optimerat.

Notera att bostaden kan komma att säljas redan innan det annonseras med en öppen visning, så glöm inte att lämna din intresseanmälan.!

Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare.

Välkommen hem!

Nina Rosell, 0709 22 34 44.
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping

Boka visning

  • Hjärtligt välkommen på visningen, onsdag den 18 september.
    Vänligen Nina Rosell
    0709 22 34 44

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kettilstorp, Jönköping

Norrahammarsvägen 47A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.