Magnifik villa i härlig naturmiljö på Bäckalyckan

Bäckalyckan, Jönköping

Von Platensgatan 17

Såld
  • 9 rum
  • 212 + 106 kvm
  • Villa

Exklusivt och rymligt

Exklusivt och rymlig drömbostad i perfekt skick med stor, lättskött och rogivande hörntomt och ett attraktivt, naturnära och vackert läge i populära, idylliska och fridfulla kvarter. Här betalar hyresgästen mer än halva din boendekostnad, i en helt avskild lägenhet i sluttningsplanet.

Varmt välkommen till Von Platensgatan 17 och detta rymliga hus. Få hem har en mer exklusiv prägel än detta - här har man tänkt på allt.

Detta boende passar perfekt för dig som letar efter villa och lockas av klassisk sekelskiftescharm. Här finns ett öppet och lyxigt hus som byggdes 1933 med alla tänkbara detaljer från början av vårt århundradet. Med en yta om 212 kvadratmeter bor du både bekvämt och stilrent här på Von Platengatan 17.
Här betalar hyresgästen mer än halva din boendekostnad, i en helt avskild lägenhet i sluttningsplanet. 
Det som framför allt sticker ut i detta hus är det öppna, ljusa och fräscha köket med en trevlig köksö, bänkskiva i marmor, höga skåp, öppen planlösning mot vardagsrummet och påkostade material. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat och huset erbjuder gott om sovplatser med möjlighet till fem sovrum.

Till bostaden hör en stor, ljus och underbar uteplats med lättmöblerade ytor, trädäck och plats för matbord och stolar samt en trevlig mysig och fin balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen samt plats för ett mindre bord. Från dessa platser kan man betrakta husets stora, lättskötta och rogivande hörntomt med fruktträd, stora gräsytor och ett högt staket som skyddar mot insyn.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Jönköping har att erbjuda - perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Jönköpings stadspark och Stadsparksvallen är beläget inom gångavstånd.

Det här är helt enkelt ett perfekt läge för den som uppskattar att bo centralt!

En helt egen separat lägenhet finns i nedre botten på huset, med två rum och kök och som ligger ostörd från övriga huset. Hyr man ut lägenheten i källaren så bor man som ägare billigare , något man inte tackar nej till.

Mer om mäklarna