Kallfors, Järna

Hildas väg 10

Besiktigad
  • 5 rum
  • 126 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 750 000 kr

Hildas väg 10 i populära lugna Kallfors i Järna är till salu!

På Hildas väg 10 i populära och lugna Kallfors ges chansen att förvärva denna välplanerade 1-plans villa med stor friköpt tomt om hela 2356 m2.

Huset ligger perfekt på en av de största tomterna i området med högt soligt hörnläge. Här finns möjligheter att sätta egen prägel och bygga till och forma fastigheten efter eget tyck och smak med både garage och komplementbyggnader.

Villan har en fin öppen planlösning mellan det moderna köket och det ljusa vardagsrummet med braskamin och generösa fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet leder ut till husets stora altan där du njuter av solen hela dagen. Fyra fina sovrum och ett badrum under renovering fins praktiskt belägna i husets ena del medan grovkök, tvättstuga och badrum med dusch och bastu är beläget i andra delen av huset. Villan värms upp med bergvärme kombinerat med frånluft och har behaglig golvvärme i hela huset.

Området är mycket omtyckt och har ett naturskönt läge nära Järna golfklubb och Sörmlandsleden. Järnas centrala delar nås lätt med en härlig cykeltur alternativt med bussen. För er som är idrottsintresserade finns både ishall, fotbollsplaner, ridklubbar och utmed Sörmlandsleden som löper intill området finns även en liten skogssjö som är mycket uppskattad av de boende.
Järna erbjuder också allt man kan önska sig i form av matvarubutiker, bageri/café, förskola/skola och man tar sig lätt mot Stockholm med både bil och pendeltåg alternativt E4 söderut mot Nyköping.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse för bostaden!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kallfors, Järna

Hildas väg 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 3 600 000 kr