Viksjö, Järfälla

Notgränd 46

  • 6 rum
  • 142 kvm
  • Kedjehus
Högstbjudande 4 245 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välkommen hem till ert framtida drömboende i Viksjö, stor potential att anpassa efter ert behov!

Välkommen till ett hus fyllt av potential! Detta charmiga kedjehus erbjuder en perfekt mix av utrymme och flexibilitet, med stora möjligheter att anpassa och forma hemmet efter just dina behov. Här bor du redan nu bekvämt med tre sovrum, men för den som önskar finns potential att enkelt skapa ytterligare sovrum på övre plan, eller varför inte ett extra på nedre plan?

Det funktionella och klassiska arbetarköket har en matplats vid fönstret som vetter mot den lugna baksidan. Intill köket ligger matrummet, som bjuder på en trevlig utsikt över den grönskande trädgården. Här finns plats för ett större matbord, perfekt för både familjens vardagsmåltider och festliga middagar. Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare de stora fönsterpartierna, och härifrån tar du dig enkelt ut till framsidans trädgård med uteplats och grönskande gräsmatta. På nedre plan finns också ett badrum med äldre standard, vilket ger dig möjligheten att sätta din egen prägel, samt ett sovrum. Önskar du inspirerande idéer för planlösning? Kontakta mäklaren för förslag och inspirationsbilder.

På övre plan möts du av ett stort allrum med fönster mot framsidan. Detta utrymme kan enkelt omvandlas till ytterligare ett sovrum om så önskas, samtidigt som det fortfarande finns utrymme för en trevlig sittgrupp och TV-hörna, perfekt för familjens mysiga kvällar. Här finns också två stora sovrum med plats för dubbelsängar samt en rymlig klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Det äldre badrummet på övervåningen har ett separat duschutrymme och ett fönster som ger en fin utsikt mot himlen. Önskas inspirationsbilder på övervåningens olika utformningar så kan man bara fråga mäklaren.

I anslutning till den gemensamma gården ligger garaget, som ger plats för bilen och extra förvaring. Dessutom finns ett stort externt förråd på tomten samt en rymlig vind, vilket ger dig ännu mer förvaringsutrymme.

Tomten är en privat oas, omgiven av en lummig och grönskande trädgård som bjuder in till både avkoppling och aktivitet. Framsidan badar i sol och här dignar vinrankorna av saftiga druvor, vilket skapar en idyllisk atmosfär för varma sommardagar. Baksidan erbjuder svalkande skugga, en perfekt plats för lugna stunder eller barnens lekar. Här finns gott om utrymme för grillkvällar med vänner, spralliga små ben, och till och med möjligheten att bygga kojor. Trädgården är en riktig idyll för både små och stora att njuta av.

Bo i ett bilfritt och tryggt område, där barnen kan leka fritt utanför huset och den närliggande lekparken blir en naturlig mötesplats för familjer i grannskapet. Närheten till både förskola, skola och Viksjö centrum med sitt breda serviceutbud gör vardagen enkel och bekväm. För den friluftsintresserade finns fina promenadstråk och grönområden alldeles i närheten.

Här får du en unik chans att skapa ditt alldeles egna drömhem, ett hem som du och din familj kan växa i och njuta av i många år framöver.

Är du nyfiken på att veta mer? Tveka inte att kontakta mäklaren redan idag för mer information!

Boka visning

  • Välkommen på visning!
    Welcome to viewing!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Viksjö, Järfälla

Notgränd 46

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.