Viksjö, Järfälla

Kulstötargränd 6

REDO™
  • 2 rum
  • 69 kvm
  • Parhus
3 695 000 kr

Totalrenoverat hus med möjlighet till utbyggnad - Idylliskt område

ÄR DENNA FINA BOSTAD INTRESSANT FÖR DIG?
PÅ SKANDIAMÄKLARNAS HEMSIDA REGISTRERAR DU DITT INTRESSE, VILKET GER MIG MÖJLIGHET ATT ÅTERKOMMA TILL DIG VID FÖRHANDSVISNING. MVH/ SEYDO AYDOGAN.

Välkommen till denna smakfullt totalrenoverade bostad om två rum och kök , där varje detalj har blivit omsorgsfullt genomtänkt för att skapa ett modernt och bekvämt hem. På 70 kvadratmeter erbjuds du en stilren och funktionell boendemiljö, kompletterad med både en trevlig uteplats och en altan med trädgård.

Bostaden har genomgått en omfattande renovering, där bland annat ett läckert och modernt kök har installerats, utrustat med kvalitativa vitvaror och smarta förvaringslösningar, allt för att du ska kunna briljera med dina matlagningskunskaper. Golven har uppgraderats med ett Nivell-golvsystem som garanterar stabilitet och komfort, och i hallen samt badrum finns golvvärme för optimal bekvämlighet året om. Det helkaklade badrummet erbjuder en elegant och tidlös design med moderna inslag, vilket ger en lyxig känsla till vardagens rutiner. På framsidan finner du en trivsam uteplats, perfekt för morgonkaffet. Här finns även ett praktiskt förråd, som vid behov kan byggas om till ett extra rum och kopplas samman med huvudbyggnaden för att skapa ytterligare boendeyta. Baksidan av bostaden erbjuder en härlig altan och en liten trädgård med växthus, där du kan njuta av eftermiddagssolen i en lugn och privat miljö-
Parkeringsmöjligheterna är väl tillgodosedda med en parkeringsplats i länga samt tillgång till garage i länga. Denna bostad är idealisk för dig som söker ett modernt, nyrenoverat hem med möjlighet att anpassa och utveckla efter egna behov.

Missa inte chansen och kontakta mäklaren redan idag för en visning.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Viksjö, Järfälla

Kulstötargränd 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.