Viksjö, Järfälla

Triangelvägen 19

REDO™
  • 5 rum
  • 139 kvm
  • Kedjehus
6 995 000 kr

Topprenoverat hus i Viksjö!

Välkommen till detta fantastiska 1,5 planshus i det eftertraktade området Viksjö! Det här hemmet är en pärla med sina imponerande 139 kvadratmeter, perfekt anpassat för en modern familj. Här har ägarna lagt ner massor av kärlek och omsorg, vilket syns i de många stora renoveringarna som har genomförts under årens lopp.

På entréplanet möts du av en rymlig hall som genast ger en varm och välkomnande känsla. Härifrån leder vägen in till det öppna och rymliga vardagsrummet och det moderna köket. Köket är en dröm för alla som älskar matlagning och umgänge. Toppmoderna apparater, vackra stenbänksskivor, vinkyl och generösa arbetsytor! Tack vare köksön är detta en matplats som kommer att inspirera till stor kreativitet både vad gäller matlagning men även för pyssel och studier.
Vidare finner du det rymliga vardagsrummet som ger gott om plats för både avkoppling och umgänge med familj och vänner. Här finns stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en trevlig utsikt mot den vackra trädgården.
På detta plan hittar du också ett smakfullt badrum som har fått en fullständig makeover och är utrustad med moderna bekvämligheter. Ett sovrum finns också på entréplan, vilket är perfekt för gäster eller som ett hemmakontor. Tvättstugan som ligger i anslutning till köket gör vardagen bekväm och effektiv.

Ett av husets absoluta höjdpunkter är det vinterbonade uterummet. Här kan du njuta av naturen och trädgården året runt. Det är en plats att samlas och koppla av i, i alla väder.

På övervåningen finns tre rymliga sovrum som alla har gott om plats för förvaring. Här finns också ett stilrent badrum som följer samma höga standard som på entréplanet. Ett stort förråd ger extra förvaringsmöjligheter.

Hela huset präglas av hög kvalitet och en genomtänkt planlösning. Taket är nyrenoverat och ger en trygg känsla. Den stenbelagda uppfarten har plats för upp till 6 bilar.

Solen går upp vid glasrummet och sträcker sig runt huset och går ner i västerläget mot köket och den trädäckade altanen.

Denna bostad är en perfekt plats för en modern familj att kalla hemma. Här kan du bo i en fridfull och grönskande omgivning samtidigt som du har närhet till allt du behöver. Bara ett stenkast ifrån ligger förskolor, grundskolor, Viksjö C och en promenad på ca 15 minuter leder dig till Görvälns Slott och strand.

Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska hus i Viksjö! Boka din visning redan idag!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Viksjö, Järfälla

Triangelvägen 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.